- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Mic dejun copii, Finger Food, La cuptor, Mancaruri italiene, Fursecuri de casa, Fursecuri simple, Migdale, Fructe, Fursecuri, Prajituri, Italiene, Prajituri de casa, Mic dejun, Gustari, Gustoase
- Ingrediente principale:
- migdale, oua
Ingrediente pentru Amaretti
250 g migdale dulci, decojite
5 g migdale amare, decojite
250 g de zahar
3 albusuri
unt, zahar pudra
Cum prepari Amaretti
Migdalele se piseaza impreuna cu zaharul. Faiana astfel obtinuta se cerne. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga incet faina de migdale. Se amesteca delicat si se pun cu o lingurita amaretti la distanta unul de celalalt pe o tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt unsa cu unt. Se presara cu zahar pudra si se lasa sa se odihneasca aproximativ o ora. Se coc in cuptorul incins in prealabil pentru 30 de minute la 180 de grade Celsius. Se servesc reci. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!