Gazpacho, o supă tradiţională spaniolă, este un preparat cunoscut în întreaga lume, putând fi gătită în numeroase feluri. Iată o reţetă numai bună să vă răcorească într-o zi de vară de foc!
Timp de preparare: 10-15 minute
Ceviche reprezintă un preparat tradiţional peruan, care s-a extins ulterior în zona costieră a Americii Latine şi a început să fie popular în toată lumea. Caracteristica sa principală este că se găteşte cu peşte/fructe de mare ce sunt crude şi se vor marina într-o bază acidă: suc de lămâie. Reţine faptul că este esenţial, pentru această reţetă fără foc, să apelezi doar la produse deosebit de proaspete!
Timp de preparare (fără timpul în care ceviche stă la rece): 15-20 de minute
Cheia reuşitei depline a acestei reţete fără foc, ce poate fi preparată în orice anotimp, este prospeţimea ingredientelor. Alege doar peşte de calitate pentru o aromă intensă, inconfundabilă!
Timp de preparare: 35-40 de minute
Avocado este un aliment foarte hrănitor, cu o textură cremoasă, ce se armonizează foarte bine cu peştele. Profită de acest lucru şi pregăteşte o reţetă simplă, care va fi cu siguranţă îndrăgită de cei dragi nu doar vara, ci în orice anotimp.
Timp de preparare: 15-20 de minute
Pentru o variantă mai sănătoasă şi mai fresh de tăiţei, optează pentru cei de dovlecei. Sunt gustoşi, uşor de obţinuţi şi ideal pentru a face parte dintr-un fel de mâncare foarte uşor de gătit.
Timp de preparare: 30-35 minute
O salată ce debordează de prospeţime şi culoare, fiind totodată foarte consistentă. Pregăteşte-o fără probleme într-o zi caniculară de vară!
Timp de preparare: 20-25 de minute
Această salată este un adevărat răsfăţ pentru papilele gustative, fiind răcoritoare şi extrem de gustoasă.
Timp de preparare: 15 minute