Fetelor, ma plang uneori ca am probleme cu baietelul meu... dar am probat un lucru arhicunoscut: pe masura ce cresc copiii, cresc si problemele...
Nepotica mea de 14 ani s-a apucat de fumat... am ramas socata cand am aflat... pt ca intotdeauna mi s-a parut ca este o fata cu capul pe umeri, una care nu are nevoie de aprobarea nimanui din gasca, una care stie sa zica NU... insa m-am inselat... mama ei ne-a zis intr-o vizita ca s-a apucat de fumat.. culmea e ca nepotica sta la mine de cand a inceput anul scolar, intrucat este la liceu, clasa a IX-a... iar eu nu mi-am dat seama de nimic!!! pur si simplu n-am banuit nimic.... am avut impreuna cu sotul meu o discutie cu ea... si abia a vorbit.. pur si simplu ma simteam ca un parinte batran care nu stie cum sa comunice cu copilul adolescent... am incercat noi sa-i explicam ca nu e bine, am facut-o intr-o maniera ca sa nu punem nici presiune, iar ea tot a plecat din camera zicand ca nu vrea sa discute... of... ce e de facut??? daca acum, la 27 de ani, nu stiu sa discut cu un adolescent... ce-o sa ma fac cu fi-miu??? aveti sfaturi, cum s-o abordez astfel incat sa ia ea singura decizia de a renunta la tigari?