swipe
↓ citeste mai jos ↓
Anca Serea a vorbit despre cum l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț Anca Serea a vorbit despre cum l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț
1 / 6
A dezvăluit câteva dintre secretele unui mariaj solid A dezvăluit câteva dintre secretele unui mariaj solid
2 / 6
A explicat cum ea și soțul ei reușesc să treacă peste obstacolele din viața de cuplu A explicat cum ea și soțul ei reușesc să treacă peste obstacolele din viața de cuplu
3 / 6
A vorbit despre cum își împart rolurile ca părinți A vorbit despre cum își împart rolurile ca părinți
4 / 6
A adus în discuție aspectele pe care pune accentul în educația copiilor A adus în discuție aspectele pe care pune accentul în educația copiilor
5 / 6
Alături de soțul ei, au adus în discuție cel de-al șaptelea copil Alături de soțul ei, au adus în discuție cel de-al șaptelea copil
6 / 6

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o poveste de iubire ca în basme de peste un deceniu! Care este secretul lor

Anca Serea a vorbit despre cum l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț

Frumoasa vedetă l-a cunoscut pe Adrian Sînă în perioada în care ea era reporter la o televiziune. De asemenea, a povestit ce a impresionat-o la cel alături de care avea să formeze un cuplu. Pentru „Click!”, a venit cu următoarele detalii: „Prima oară ne-am întâlnit în urmă cu mai mulţi ani, când eu eram reporter la o televiziune muzicală, el filma un videoclip, iar eu i-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă şi că şi el îşi doreşte copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii. M-au impresionat la el bunătatea, seriozitatea, faptul că atunci când promite se ţine de cuvânt. Iubeşte copiii şi a fost, de la început, un tată bun...”

De asemenea, nu s-a ferit să spună, într-un interviu pentru „ego.ro”, că la începutul relației cu Adi Sînă obișnuia să fie geloasă: „Eram foarte geloasă. (n.r. la începutul relației) Nici acum nu mă duc, ce să fac acolo? (n.r. la concerte) Am o părere foarte bună despre mine. Dacă ar fi vreodată ca cineva să mă înlocuiască, ar fi foarte greu să fie acel cineva în viața mea și în viața lui. Nu există competiție, sunt convinsă. Cu gelozia, era problema mea, nu a lui. Nu mi-a dat niciodată motive. Am zis, a avea fane și a fi susținut reprezintă ceva normal, este meseria lui și îl iubesc așa cum este el”.

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o poveste de iubire ca în basme de peste un deceniu! Care este secretul lor

A dezvăluit câteva dintre secretele unui mariaj solid

Stând de vorbă cu revista „UNICA”, Anca Serea nu a ezitat să vorbească despre ce îi ajută pe ea și pe soțul ei să-și asigure o căsnicie solidă și a venit cu câteva sfaturi în acest sens: „Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt și să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile”.

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o poveste de iubire ca în basme de peste un deceniu! Care este secretul lor

A explicat cum ea și soțul ei reușesc să treacă peste obstacolele din viața de cuplu

Într-un interviu pentru „EGO”, Anca Serea a recunoscut că intervin și momente tensionate în căsnicia ei și că Adrian este cel care, de obicei, cedează primul: „Foarte des, chiar. (n.r. se ceartă) În bula magică de iubire suntem, dar oamenii se mai ceartă, se mai împacă. Câteva zile, categoric. (n.r. au stat fără să vorbească) Doar că el vorbește cu mine, eu nu vorbesc cu el. Ne șicanăm. Ne mai șicanăm uneori, dar este clar că după o anumită vreme mai intervin idei care nu sunt chiar cap în cap, conform așteptărilor lui sau așteptărilor mele. Uneori, da, este nevoie de timp, este nevoie de timp și de spațiu.”

În plus, frumoasa mamă de șase copii a insistat și asupra rolului pe care îl are soțul ei în familie și a ținut să menționeze că între ei nu există „o competiție”: „Acesta este rolul bărbatului, să împace femeia. Doar zice, dar nu sunt. (n.r. șefa lui) Nu, suntem amândoi pe același loc. Mai degrabă eu sunt supusă lui, dar nici nu mi-ar plăcea să fiu șefa cuiva, chiar deloc. Poate a glumit, o să îl întreb. Și el este foarte puternic. El este capul familiei, fără dar și poate. De multe ori, ne completăm, sincer vorbind. Nu este o competiție între noi”.

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o poveste de iubire ca în basme de peste un deceniu! Care este secretul lor

A vorbit despre cum își împart rolurile ca părinți

Cei șase copii ai cuplului sunt: Noah, Ava, Moise, Leah, David și Sarah. Încă de acum mai mulți ani, Anca Serea a vorbit despre cum ea și partenerul ei de viață reușesc să facă față sarcinilor din viața de părinți. Astfel, cei doi se străduiesc să-și împartă sarcinile, așa cum reiese și din declarațiile Ancăi pentru „CANCAN”: „Eu merg la ședințele cu părinții, de obicei, și Adi la serbări, el e la partea artistică. Eu sunt lupul cel rău, el e tăticul cel bun”. La rândul său, pentru aceeași sursă, Adrian Sînă a precizat că: „Eu sunt cu entertainment-ul. La serbări filmez, fotografiez. Ăsta e rolul meu...”

Mai mult, Anca Serea a povestit, pentru „FANATIK”, că ea se ocupă cel mai mult de educația copiilor: „În principal, eu mă ocup în proporţie de 90% să zic, de educaţia lor, de activităţile extracurriculare, tot ce înseamnă alimentaţie şi sport. Adi, fiind mai mult plecat, este şi el cât se poate de implicat. Are şi el activităţile lui cu băieţii, mai merge la un film, la fotbal, mai merg cu bicicletele.Eu mi-am asumat ambele roluri şi nu îmi pare rău, de cele mai multe ori asta este. Meritul mare este şi al copiilor care sunt foarte buni şi cuminţi şi înţeleg anumite situaţii...”

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o poveste de iubire ca în basme de peste un deceniu! Care este secretul lor

A adus în discuție aspectele pe care pune accentul în educația copiilor

Într-un interviu din anul 2015, pentru „spynews.ro”, frumoasa mămică de șase copii a explicat că s-a străduit mereu să nu îi pedepsească pe copiii ei și să comunice cât mai mult unii cu alții: „Aproape niciodată nu mi-am pedepsit copiii... Eu nu cred în pedeapsa clasică, sub nicio formă. Este spre beneficiul lor să nu stea în casă, nu îi las foarte mult la televizor, decât la programele speciale, cu desene animate. În general, prefer să iasă afară cu copiii în parc, să se joace la aer...am o comunicare foarte bună cu ei”.

Una dintre regulile de la ține mult să le pună în practică când vine vorba despre educația copiilor săi este să nu-i lase să petreacă mult timp în fața ecranelor, așa cum reiese și din declarațiile pentru „WOWBIZ”: „Sinceră să fiu nu sunt cel mai bun exemplu în această situație, dacă ar fi după mine le-aș interzice cu desăvârșire accesul până la vârsta de 5 ani. OMS recomandă părinților limitarea utilizării la maxim 1h/zi, însă cred că este un set de reguli, un program stabil și propriul exemplu sunt esențiale în dezvoltarea unei relații sănătoase cu tehnologia... Atunci când îți propui să îi interzici un lucru pe care să-l facă în online, e bine să pregătești și o serie de argumente, să le explicăm cu calm și cu convingere consecințele pe care anumite acțiuni din mediul virtual le-ar putea avea!”

Totodată, a menționat ce a ajutat-o, pe ea și pe soțul ei, să se bucure de o relație frumoasă cu copiii. Pentru „VIVA”, a mărturisit că: „...De multe ori îmi vin în întâmpinare, mă ajută, sunt înțelegători. Spre exemplu, mă însoțesc când nu am cu cine să îi las… Noi petrecem foarte mult împreună și cred că de aici vine și faptul că avem o comunicare foarte bună, o relație foarte frumoasă”.

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o poveste de iubire ca în basme de peste un deceniu! Care este secretul lor

Alături de soțul ei, au adus în discuție cel de-al șaptelea copil

Încă de acum trei ani, cuplul format din Anca Serea și Adrian Sînă a adus în discuție ideea de a deveni din nou părinți. Spre exemplu, într-o intervenție pentru „VIVA”, Anca Serea a precizat că: „Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să „salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”.

Invitat fiind la emisiunea „La Măruță”, Adi Sînă a făcut aluzia la posibilitatea de lărgire a familiei sale: „Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”.

Anul trecut, când a fost întrebată de jurnaliștii de la „PLAYTECH” dacă intenționează să devină din nou mamă, Anca Serea a declarat că: „Adi își mai dorește foarte mult un copil, copiii își mai doresc și ei foarte mult un frățior sau o surioară, eu nu sunt atât de pregătită din punct de vedere al sănătății, dar nu spun niciodată „nu” din principiu. Am avut problemele acelea de sănătate și doctorul mi-a spus că nu mai e cazul și nu eram într-o formă foarte bună”.

Vara aceasta, înainte să plece într-o vacanță în doi, Anca nu s-a ferit să vorbească, pentru „Click!”, despre o posibilă lărgire a familiei: „Am început..de ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”... Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Adi își mai dorește o fetiță”.

Anca Serea și-ar dori să extindă familia: „Ne dorim și al șaptelea copil”